Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Regenlaarzen

Wilt u bedrukte regenlaarzen bestellen voor uw klanten, personeel of andere relaties? Wij hebben al jarenlang ervaring in het in- en verkopen van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Ons assortiment aan werklaarzen, veiligheidslaarzen en regenlaarzen is dan ook enorm. Neem eens een kijkje op onze website voor het bezichtigen van ons compleet assortiment. De regenlaarzen kunnen in diverse kleuren en kleurencombinaties besteld worden zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot!
9,3
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Regenlaarzen online bestellen

Bij ons kunt u veilig en snel de werklaarzen online bestellen. Weet u nog niet zeker of de regenlaarzen voldoen aan uw wensen en passen binnen uw beschikbare budget? U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis sample bestellen. Onze werklaarzen zijn van goede kwaliteit en zijn goed bestand tegen water, kou en vuil. Wilt u werklaarzen met stalen neuzen? Dan moet u eens een kijkje nemen bij de veiligheidslaarzen. Wij hebben voor iedere gelegenheid geschikte laarzen! Ook voor andere werkkleding en veiligheidsschoenen bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen heeft over een van onze producten of graag hulp heeft bij het ontwerpen van uw ideale regenlaarzen. Onze medewerkers zijn te bereiken via e-mail, chat of telefoon. Zij zijn er om u te helpen!

Regenlaarzen bedrukken

Onze sportlaarzen voor buitenactiviteiten zijn geschikt om mee in de tuin te werken, te klussen of tijdens het autowassen. Maar ze mogen zeker ook niet ontbreken tijdens festivals. Organiseert u een outdoor evenement? Heeft u binnenkort een personeelsfeestje geregeld en gaan jullie buiten activiteiten doen? U kunt bij ons sportlaarzen bestellen voor scherpe prijzen. Wij kunnen alle regenlaarzen bedrukken naar uw wens. Wilt u graag de laarzen voorzien van een logo, een tekst of een pakkende slogan? Laat ons uw wensen weten zodat ons ontwerpteam meteen voor u aan de slag kan gaan. Nadat u ons goedkeuring gegeven heeft, gaat het productieproces van start. Wij zorgen ervoor dat de regenlaarzen op tijd bij u geleverd worden. Indien nodig kunt u gebruik maken van een spoedlevering.