Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Food laarzen

Bedrukte food laarzen zijn ideaal voor als u werkzaam bent in de voedselindustrie. In de voedingsmiddelen industrie zijn speciale veiligheidsschoenen of beroepsschoenen vaak een vereiste. De food laarzen zijn gemaakt van een combinatie van materialen, wat zorgt voor een thermo-isolerende werking voor temperaturen tot -20°C. Hierdoor zijn de food laarzen erg geschikt voor werk in bijvoorbeeld een koelcel of een vriescel. Bij Laarzenwereld vindt u een ruim assortiment aan de beste laarzen geschikt voor in de voedselindustrie. U vindt bij ons laarzen in vele maten en verschillende pasvormen. Hierdoor zijn de laarzen geschikt voor zowel man en vrouw, als jong en oud.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Food laarzen online bestellen

Alle food laarzen kunnen nog specialer gemaakt worden door deze te laten bedrukken. U kunt de laarzen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Doordat de laarzen bedrukt zijn, kunt u de laarzen inzetten als business gift op bijvoorbeeld beurzen. Er is geen betere manier om uw bedrijf te promoten dan de food laarzen met opdruk. De bedrukte laarzen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De food laarzen zijn gericht op de veiligheid en bescherming van haar gebruikers. De laarzen voldoen aan alle internationale normen. Ook is er bij het ontwerpen gelet op voldoende ondersteuning, klimaatbeheersing en pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker geen last krijgt van pijn aan de voeten of knieën.

Food laarzen bedrukken

U kunt de food laarzen eenvoudig en snel bestellen bij Laarzenwereld. De zoektocht naar de perfecte laarzen voor u start bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder! U zult van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef van ons ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.